zondag 15 februari 2009

Agenda t/m april 2009

De agenda houdt je op de hoogte van alle evenementen en beurzen op het gebied van wonen in Nederland.

FEBRUARI
12 - 15 februari TuinIdee Zwolle
TuinIdee 2009 is het grootste evenement voor tuinliefhebbers in Nederland. Een aantal dagen lang direct contact met enthousiaste en gemotiveerde tuinliefhebbers, die zin hebben in het voorjaar.

14 - 22 februari Huishoudbeurs
Shoppen, workshops volgen, optredens bijwonen, het kan allemaal op de Huishoudbeurs. Verder vind je er de laatste nieuwtjes en trends op het gebied van mode, verzorging, wonen, vrijetijd en culinair. En natuurlijk veel beursaanbiedingen.

25 febr. - 1 maart Holland Flowers Festival
Op Holland Flowers Festival vind je de grootste overdekte bolbloemententoonstelling van Nederland (4500 m2), een lifestylebeurs, een rijk gevulde kunstenaarslaan en een agri-businessbeurs (voor de professionals).

26 februari - 1 maart TuinIdee Den Bosch
TuinIdee 2009 is het grootste evenement voor tuinliefhebbers in Nederland. Een aantal dagen lang direct contact met enthousiaste en gemotiveerde tuinliefhebbers, die zin hebben in het voorjaar.

MAART
5 - 8 maart Huis en Tuin 2009
De grootste woon-, leef- en tuinbeurs van Noord-Nederland ziet de tuin als het verlengstuk van de woonkamer. De beurs Huis en Tuin in het WTC Expo in Leeuwarden biedt de bezoeker dan ook alles vóór, óver en rónd het huis.

5 - 8 maart Tuin & Interieur
Naast de nieuwe trends voor de tuin, prachtig aangelegde modeltuinen, ontwerpen, bestrating, onderhoud, vijveraanleg en decoraties worden op Tuin & Interieur ook de laatste trends voor binnenshuis gepresenteerd.

12 - 15 maart Wonen&Co - de beurs
Wonen&Co - de beurs in Groningen staat geheel in het teken van 'wereldwijd wonen'. Met veel aandacht voor nieuwe interieurtrends, woonideeën, de huizenmarkt, bouwen en klussen. Nieuw zijn de pleinen Duurzaamheid en Culinair.

13 - 15 maart Second Home International
Op Second Home International vind je niet alleen makelaardijen en projectontwikkelaars, maar wordt ook ruim aandacht gegeven aan de praktische zaken rondom het aankopen of bezitten van een tweede huis.

14 - 22 maart Sfeer - Flanders Expo in Gent
Op interieur-, tuin- en zwembadbeurs 'Sfeer' is heel wat te zien. De laatste trends op het vlak van wonen en interieur worden er voorgesteld. U vindt er ook de nieuwste collecties van tuinmeubelen met het oog op een fleurige lente en een zwoele zomer. Zweden krijgt een speciaal plaatsje op de beurs, met een Zweedse ontwerper en topkok die design en eten combineren. Op zaterdag 14 maart is er zelfs een 'Sfeer'-volle avond met hapjes en drankjes. 'Sfeer' kan u een vroeg lentegevoel geven.

za 14 maart van 14 tot 23 uur (Nacht van Sfeer)
zo 15 maart van 10 tot 19 uur
ma 16 maart van 14 tot 21 uur
vr 20 - za 21 maart van 14 tot 21 uur
zo 22 maart van 10 tot 19 uur
Entree 10 euro

18 - 22 maart Woonidee NL
Laat je inspireren door veel verrassende woonideeën, de laatste trends, woonstijlen en vele aanbiedingen. Na het grote succes van de eerste editie biedt Woonidee NL dit jaar nog meer woongenot.

20 - 22 maart TuinIdee Goes
TuinIdee 2009 is het grootste evenement voor tuinliefhebbers in Nederland. Een aantal dagen lang direct contact met enthousiaste en gemotiveerde tuinliefhebbers, die zin hebben in het voorjaar.

27 - 29 maart Kunst & Lifestyle
Schilderen, fotografie, beeldhouwen, keramiek, glas, vormgeving, sieraden. Wil je iets kopen? Dat kan voor ieder budget, gewoon rechtstreeks van de kunstenaar tijdens Kunst & Lifestyle.

APRIL
2 - 5 april Art of Living
Op de beurs Art of Living vind je een aantrekkelijke mix van toonaangevende trendy woonwinkels tot bedrijven die gespecialiseerd zijn in het creatief uitbreiden van uw woonruimte.

22 - 27 april Salone del Mobile
Een van de meest toonaangevende interieurbeurzen is de Salone del Mobile in Milaan. Je kunt er je hart weer ophalen aan prachtige meubels en ontwerpen.

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

D E L E N