vrijdag 15 mei 2009

Agenda juni t/m december 2009

JUNI
5 en 6 juni Brocante serviesdagen
Voor de vierde keer worden de Brocante serviesdagen gehouden met ook dit jaar een heel nieuw gevarieerd aanbod brocante en ´oude´ serviezen van alle bekende merken en heel veel Engels serviesgoed. Bovendien vind je er tafellinnen en bestek.

11 - 13 juni 100% Design
100% Design is het enige vakevenement op het gebied van interieurdesign in Nederland. Maar iedereen is van harte welkom om in de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam de nieuwste producten op het gebied van interieur te komen bekijken.

28 - 29 juni Zomerbeurs
Nieuw: in zomerse sferen alvast de nieuwe herfst/wintercollecties bekijken en inkopen: dat is de insteek van de Zomerbeurs van Trade Mart Utrecht. Bezoekers krijgen een sneak preview van de nieuwe collecties woonaccessoires en modeaccessoires en zien als eerste alle trends en noviteiten voor het najaar. Ook profiteren ze van speciale acties en aanbiedingen. Zo is er de speciale Zomerbeursactie, waardoor niemand de Zomerbeurs met lege handen verlaat. De Zomerbeurs vindt plaats bij Trade Mart Utrecht in het Beatrixgebouw. En is open van 10.00 tot 18.00 uur. De beurs is alleen toegankelijk voor vakbezoekers. Kijk voor meer informatie op www.trademart.nl

SEPTEMBER
26 september - 4 oktober Woonbeurs Amsterdam
Op de Woonbeurs Amsterdam vind je weer meer dan 300 woonexperts die hun nieuwe collecties, producten en modellen in alle woonstijlen tonen.

OKTOBER
15 - 19 oktober Excellent Leven & Wonen Beurs
Enkele steekwoorden van de Excellent Leven & Wonen Beurs: de laatste interieurtrends, hoogwaardig design, prikkelende eye-catchers, een sfeervolle ambiance.

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

D E L E N