vrijdag 15 mei 2009

2d studio in vorm spreekt tot de verbeelding

4e boekje in inspirerende reeks
Wat ooit begon als een geschenk voor relaties van 2d studio in vorm uit Kaatsheuvel, is inmiddels uitgegroeid tot een fraaie traditie. Een inspirerende serie boekjes die draait om het communicatie-, marketing- en reclame-idee is het opvallende resultaat. Het Verbeeldboekje - het vierde boekje in de reeks - is net verschenen, weer bijzonder goed ontvangen en krijgt veel positieve, spontane reacties.

2d studio in vorm hecht grote waarde aan de goede relatie met haar opdrachtgevers. Informeren, inspireren en verrassen passen in dat beleid. Opdrachtgevers en relaties ontvangen daarom onder andere jaarlijks een boekwerkje van 2d studio in vorm waarin ideeën, grapjes, theorieën, eye openers en basale lessen gebundeld zijn. Deze keer is de beurt aan het Verbeeldboekje. Erg leuk om te krijgen, plezierig om te lezen. Soms om te lachen, vaak leerzaam. In alle gevallen wordt de lezer wakkergeschud, gestimuleerd en geïnspireerd!

Op www.2dstudio.nl/boekenplank kun je alle boekjes inkijken en online bestellen. Voor jezelf of voor zakelijke relaties, familie en vrienden. Het Verbeeldboekje is in gedrukte vorm en als e-book te verkrijgen. Het Droedelboekje, het Verbaasboekje en het Pastoeboekje zijn per stuk uitsluitend nog als e-book te verkrijgen; vanaf 50 stuks zijn gedrukte exemplaren mogelijk.

Een gedrukt exemplaar van het Verbeeldboekje (in een prachtige transparante envelop) kost € 14,95, een digitaal exemplaar (e-book) € 7,50.
Ook de boekjes van de afgelopen jaren kun je als e-book bestellen. Voor de complete set e-books (4 stuks) betaal je € 20,- , per stuk zijn ze € 7,50.

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

D E L E N